Til innholdet

Möt Madeleine Beviz - vår nya Key Account Manager

Det senaste tillskottet till vårt GSGroup-team älskar språk, hundar och nya äventyr.

Madeleine kommer till oss med en tvåårig utbildning inom IT-projektledning och behärskar inte bara sitt modersmål svenska, utan även engelska och franska. Utanför arbetet har hon en förkärlek för fyrbenta vänner, särskilt sin egen hundkompis. 

"Vad gör du för att koppla av och varva ner?" kanske du frågar. Madeleines svar? Ett lekfullt och förbryllat "Hmm, slappna av?!" Det verkar som om denna driftiga person alltid är på språng, redo för nästa utmaning. 

Tar med sig expertis och entusiasm till GSGroup 

När vi frågar Madeleine om hennes ambitioner i rollen uttrycker hon ivrigt sin önskan att upptäcka nya kunder och möjligheter samtidigt som hon delar med sig av sin kunskap. Efter att tidigare ha arbetat med DB Schenker och DSV inom transportsektorn ville hon ha en förändring och resten är historia. 

"Det är en ny uppsättning produkter för mig, men fortfarande inom branschen", konstaterar hon och understryker sin entusiasm över att utforska olika aspekter av området. 

Vad är spännande med vår bransch? 

När Madeleine får frågan om trenderna i vår bransch utbrister hon: "Det är mycket som händer, och utvecklingen går hela tiden framåt!" Hennes entusiasm speglar den ständiga utvecklingen inom transportsektorn, där innovation är det som gäller. 

GSGroups divisionschef Per Simonsen är glad över att få Madeleine ombord. 

- Vi är glada över att välkomna Madeleine till vårt team och är övertygade om att hennes mångsidiga kompetens och erfarenhet kommer att ge värdefulla framtidsutsikter. 

Att navigera i konkurrensutsatta vatten 

När Madeleine blickar in i framtiden för (transport)marknaden betonar hon vikten av att nätverka och hålla örat mot marken. Med hennes egna ord: "Det är viktigt att 'hålla örat mot marken' - att vara uppmärksam och lyhörd." (Vi är förresten inte helt säkra på om det är det svenska sättet att säga det på, men det låter verkligen klokt!) 

Mångfaldens kraft inom teknik 

När Madeleine tillfrågades om betydelsen av mångfald i teknikbranschen, anser hon att mångfald alltid är en positiv kraft. Enligt henne bidrar blandningen av olika färdigheter och erfarenheter som olika individer tar med sig till bordet till en rikare och mer innovativ arbetsmiljö. När Madeleine nu påbörjar sin resa med GSGroup ser vi fram emot att se den energi och de nya perspektiv hon tillför teamet.

Relaterade nyheter