Til innholdet

Fordonskontroll

GSGroup är en ledande leverantör av system för hantering av fordonsflottor som optimerar arbetsflödet och moderna elektroniska körjournalsystem för alla typer av fordon. Dessutom har vi ett unikt system med positionerings-och spårningslösningar för att återfinna förlorad egendom. Våra system ger inblick och förenklar arbetsdagen för företag i hela Europa.

alt

Fordonshantering

Optimering av logistiken

Få en översikt över var fordon, maskiner och andra objekt finns är några av de fördelar du får med fordonshantering. Det webbaserade systemet har ett stort urval funktioner och möjligheter. Systemet ger dig överblick över företagets fordon i realtid. Läs mer här

Spårsändare

Ett brett spektrum av sensorer gör det möjligt att spåra och registrera position, temperatur, förflyttning och annan information från alla typer av objekt. Läs mer här

Körjournal

Med en körjournal från GSGroup förenklar du vardagen och ser till att ditt företag följer skattemyndighetens regler för nyttofordon. Den passar alla företag oavsett storlek, och oavsett om ditt företag har fasta chaufförer eller om företagets bilar används av flera olika medarbetare. Körjournalen dokumenterar alla resor automatiskt och ger föraren fullständig inblick. Läs mer här

Utrustningskontroll

Vi har anpassat vår teknik så att den är kompatibel med de flesta maskiner och olika typer av utrustning. Ett brett urval av sensorer ger dig översikt över allt från stora anläggningsmaskiner till handhållna verktyg. Det hela handlar om säkerhet och att veta att vi finns här för att ta hand om dina tillhörigheter, och hjälpa till om något försvinner. Precis som våra andra produkter kan vår utrustningskontroll anpassas för att passa dina behov, oavsett om du har ett litet eller stort företag.  Läs mer här

dina behov – våra lösningar

spårning i realtid

Realtidsvisning på kartor ger dig en kontinuerlig uppdatering av objektets position

notiser

Effektiva notiser till medarbetarna, uppdrag skickas direkt till mobilappen

larm

Skydda dina tillgångar genom att få notiser om olika händelser.

rapporter

Omfattande rapporter som uppfyller myndigheternas krav och visar hur dina resurser används

service

 Notiser hjälper dig att hålla koll på serviceintervallen på dina objekt

temperaturreglering

Flera sensorer meddelar dig om temperaturen ligger utanför ett fastställt tröskelvärde

integreringar

Genom ett öppet API kan våra produkter integreras med andra system, såsom ERP/ekonomi, tidsregistrering, fältservice etc.

zonregistrering

Ange geografiska arbetszoner och få notiser när resurser lämnar eller anländer till olika platser

bildelning

Föraridentifiering förenklar rapporteringen om bildelning och säkerställer att resorna registreras på rätt medarbetare

"Schenker har varit kund sedan 2012 och använder GSGroups system för temperaturkontroll och medicinsk transportövervakning.

Det bärbara systemet dokumenterar stabila temperaturer längs vägen i frakt, och meddelar föraren om avvikelserna är för stora".

-Schenker

"GS Fleet har utvecklats mycket genom tiderna vi har varit kund hos GSGroup. Vi har kunnat påverka utvecklingen utifrån de branschspecifika behoven vi har bl.a. när det gäller temperaturövervakning och larmhantering. Dessa funktioner är avgörande för oss där kvalité och tryggheten knuten till våra produkter är avgörande".

-Tamro

"GS Fleet är ett helt avgörande system för att kunna ha en uppföljning av service på våra maskiner. Det ger oss också tillgång till all den dokumentation som myndigheterna kräver för att underhålla vår maskinpark. Vi använder också Spotguard som ger oss möjligheten att återfinna våra maskiner om dem blir stulna".

-Ramirent

Intresserad?