Til innholdet

temperaturkontroll

GSGroup tillhandahåller lösningar för temperaturövervakning till transportindustrin. Dessa lösningar har tagits fram i samarbete med marknadens ledande aktörer och möter behoven hos både små och stora transportörer.

Vår teknik är väl beprövad och fungerar oavsett vilken maskin- eller utrustningsleverantör du har valt. Vi levererar både portabla och fast monterade system, så att du enkelt kan övervaka och dokumentera temperaturen på gods under hela transportcykeln.

temperaturkontroll
Boka demo
HUR

HUR

Trådlös och enkel installation möjliggör flexibel placering i lastutrymmet.

För att säkerställa hela lastens temperartur.

Läs mer

VAD

VAD

Temperaturen kan följas via app eller dator i realtid.

Dokumentation på att temperaturen varit konstant skapas automatiskt.

Läs mer

VARFÖR

VARFÖR

Kvalitetssäkra att temperaturen hållt sig stabil under hela transporten.

För din, din kund och slutkonsumentens trygghet. 

Läs mer

PRISER

PRISER

Klicka här

"Temperaturlösningen har höjt kvaliteten i alla led. Läkemedelsindustrin ställer höga krav och alla förstår allvaret i att dessa följs, genom hela transportkedjan."

"För oss är det viktigt att kunna visa för slutkund att våra transporter håller en jämn temperatur under hela färden. Därför har vi i mer än tio år använt oss av GSGroups temperaturövervakning."

"Den största fördelen för oss är att vi nu på ett mycket enkelt sätt får upp de uppgifter vi behöver för att säkerställa kvaliteten under transport. Det är oerhört viktigt både för oss och för våra kunder, och GSGroup har gjort det här jobbet betydligt enklare för oss.”

Varför använda automatisk temperaturövervakning?

Säkerställer rätt temperatur på lasten under hela transportkedjan.

Vår temperaturmätare ger dig omedelbart en varning vid temperaturavvikelse, du får också hela din temperaturhistorik dokumenterad, både för din och slutkunds säkerhet. Med trådlösa sensorer möjliggörs en flexibel installation, som säkerställer temperaturen av hela lasten, vilket hjälper transportörer att uppfylla industrikraven.

 

[200.000]

Kunder

[25]

Miljoner EURO i omsättning (2022)

[210]

Medarbetare

Varför GSGroup?

Med 30års erfarenhet framtidssäkrar vi ditt företag.

GSGroup är Europas ledande leverantör av tjänster och lösningar för insamling av mobildata. Sedan 1992 har vi arbetat med att spåra och återfinna förlorade objekt och idag är vi en av Europas ledande leverantörer av sensorteknik.

Vårt huvudkontor ligger i Sandefjord. Vi har totalt 14 kontor på olika orter i 9 länder. Förutom i Sandefjord hittar du GSGroup-kontor i Oslo, Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Esbjerg, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tammerfors och Vanda.

Läs mer om vår historia