alt

Viktig information

Uppgraderingar till nya versioner av Handyman

För kunder med Handyman version 7.9.0 till 7.9.1.3706.

I dessa versioner finns det ett problem med den del som söker efter den senaste versionen av Handyman. Följ dessa instruktioner: Du måste använda enheten där synkroneringsservern för Handyman är installerad. Ladda ner installationen via denna länk. Kör applikationen med en administratörsanvändare. Du kan nu använda Handyman som förut och uppdatera när vi lanserar nya versioner. Kontakta supporten om du behöver hjälp.