Til innholdet
alt

Den nya Handyman Mobile

För telefoner, tabletter och datorer med iOS, Android och Windows 10

De allra flesta funktionerna I vår nya Handyman-App. är nu klara. App’en har det mesta som den tidigare erbjöd samt erbjuder ett antal förbättringar och nya möjligheter.

Nyheter i Handyman Mobile

Nytt utseede och ny känsla En nytt modernare och “lättare” utseende. Symboler och ikoner är uppdaterde – men lätta att känna igen för bästa övergång från den tidigare till den nya.
Förbättrad navigation i menyerna Snabbare navigering in och ut ur menyer, alltid med huvudmenyn enkelt tillgänglig
Ny frånvarande-funktion

Okomplicerad och snabb inmatning av frånvaro som semester och sjukledigt som automatiskt bortser från publika ledigheter och röda dagar.

Stöd för flera handenheter per användare

Samma licens kan användas på upp till fem olika enheter. Kräver ut- och inloggning innan App’en på handenheten kan användas.

Ny bildredigerare Förbättrade möjligheter att redigera bilder
Förbättrad funktionalitet för historik på serviceuppgifter och checklistor För kunder som arbetar I vår Service-modul kommer historiken synliggöras tillsammans med de punkter som fyllts i.

Diverse förbättringar

• Uppstädade menyer med bättre strukturerad information
  • Favoriter i Orderlistan
  • Förbättrad hantering av material för Planerat arbete på alla ordertyper
  • Förbättrad Körjournalsvy inkl. automatisk kalkylering av Trängselskatt

Version 1.13 är nu tillgänglig för våra kunder. Majoriteten av funktionaliteten för dagligt bruk är på plats.

I månedene fremover vil vi levere følgende funksjoner

Version Funktionalitet Beskrivning
1.14
  • Mina uppgifter. Liste- och uppgiftsredigering.
  • Förväntas vara tillgänglig i slutet av juni
Alla uppgifter är överförda till den lokala kalendern i handenheten från och med version 1.11.
1.15
  • Snabblista för tidsinmatning

Senare
  • Signera vecka-funktionalitet.
    • Ytterligare funktionalitet som inte är så vanligt använd.
Var god kontakta oss vid behov av signering av hela veckor.

App’en är tillgänglig här:

Om du använder Android-App’en kan du läsa mer här hur du använder den nya versionen och ladda ner här.

Om du använder Android-App’en kan du läsa mer här hur du använder den nya versionen och ladda ner här.
Norwegian badge

Om du använder Android-App’en kan du läsa mer här hur du använder den nya versionen här.