Guard Systems

Support

Telefon

08-550 124 65

Fjärrhjälp

Klicka här...

Kontaktformulär

Klicka här

Abonnemang

klicka här

Fakturafråga

klicka här

Intresseanmälan

klicka här

Beställning försäkring

klicka här

Aktivering Spotguard

klicka här

Beställning tillbehör

klicka här

FAQ

"Om ditt telefonnummer är registrerat på dig som användare kan du få nya uppgifter enligt nedan.

1. Gå till: login.guardsystems.com
2. Välj “Forgotten password”

3. Skriv in ditt telefonnummer (du skall skriva +46, tex +46 702 12 34 56) och tryck sedan “Sänd nytt password”

Du kommer att få ett SMS med alla uppgifter.

Efter att du loggat kommer du att få frågan om det nya lösenordet du önskar

För att logga in behöver du följande information:

KundID
Användarnamn
Lösenord
Har du glömt dina uppgifter tryck här…

Du kan logga in på följande sätt.

Logga in via URL: login.guardsystems.com
Logga in via vår hemsida: www.gsgroup.se -> välj “LOGIN”-knappen överst till höger

Om du har inloggning både till GS Körjournal och GS Fleet kommer du att få förslag på vilket du vill logga in på.

Du kan enkelt söka dig fram till den adressen/plats du önskar genom att skriva in adressen i sökverktyget.

Zomma in tills du ser området du önskar upprätta en zonregistrering på.

Du kan klicka på hänglåset för att öppna upp så du kan flytta runt på kartbilden.
Tips! Du kan även använda scrollnings funktionen på musenför att zomma in eller
Klicka på verktyget zonregistrering, se nedan.
Efter att du tryckt på zonverktyget blir knappen blå. När du sedan förflyttar musen ner på kartan blir muspekaren ett kors. Nu är du klar för att rita zonregistreringe.

Klicka en gång i kartan för att starta vart ifrån du vill börja rita zonen. Du kommer se att det blir ett blått streck när du förflyttar musen. Klicka med musen på de platser som gör att du ringar in den plats du vill göra en zonregistrering på. Området blir grått som du har ritat in. Det betyder att du kan spara platsen i systemet. Detta gör du genom att höger klicka, då kommer du att få tre val.
“Ångra senaste punkt” – “Sluta rita och spara” – “Radera zonen”. I det här fallet så är vi nöjda med platsen och väljer “Sluta rita och spara”

Du kommer nu att se nedan fönster

Zonnamn: Här skriver du ett namn på zonen
Välj Punktredigering
Här väljer du om du vill ha en färg på zonen
Larm när: Här definierar du vilka olika larmtyper du önskar.

Eksport ID: Referensnummer på zonen till annat system kopplat med API
E-post: Här väljer man den som skall få informationen om de olika händelserna för den aktuella zonen
Mobiltelefon: Här väljer man den som skall få informationen om de olika händelserna för den aktuella zonen
Objekt: Här väljer du vilka objekt som zonen skall gälla för
Nya objekt: Bocka i denna ruta om du vill att nya enheter som man köper får dessa zoner per automatik
Perioder: Definiera när zonen skall vara aktiv

Nu ser du zon området du skapat. Du kan när du vill redigera eller ta bort zonen

När du registrerar Spotguard för första gången måste du ange Spotguard-serienumret och din kundinformation i webbformuläret som finns på aktiveringssidan (guardsystems.no/aktivering) {landsspecifik}.

Spotguard-serienumret finns på enheten. Ditt lösenord och dina inloggningsuppgifter skickas av GuardSystems kundtjänst när registreringen har bearbetats.

Du måste se till att din prenumeration är betald – detta gör du första gången du registrerar enheten.

Du behöver ditt kund-ID, användarnamn och lösenord för att logga in på webbportalen eller i appen. Denna information skickas till dig första gången du aktiverar din prenumeration.

Om ditt telefonnummer är registrerat på dig som användare kan du få nya uppgifter enligt nedan.

1. Gå till: login.guardsystems.com

2. Välj ”Forgot password”

3. Skriv in ditt telefonnummer (du skall använda +46, t.ex. +46 702 12 34 56) och tryck sedan“Send new password":

6. Du kommer att få ett SMS med alla uppgifter.

7. Efter att du har loggat in kommer du att få frågan om det nya lösenordet du vill ha.

För att logga in behöver du följande uppgifter: >KundID

>Användarnamn

>Lösenord

Har du glömt dina uppgifter, se egen FAQ

Du kan logga in på följande sätt.

Logga in via URL: login.guardsystems.com Logga in via vår hemsida: www.gsgroup.se -> välj “LOGIN”-knappen högst upp till höger.

Om du har inloggning både till GS Körjournal och GS Fleet kommer du att få välja vilken tjänst du vill logga in på.

Naviger til URL: login.guardsystems.com

Beställning av dallasnycklar måste göras skriftligen genom att skicka ett mail till support@guardsystems.com.

Beställningen måste innehålla följande uppgifter om de användare som behöver en nyckel*:
– Namn
– E-postadress
– Mobilnummer

*Ytterligare information kan krävas i de fall då detta anges i avtalet.

Användarmanual

Ladda ner manualen här

Ladda ner manualen här