Til innholdet

Duktiga key account manager sökes

GSGroup är en ledande europeisk leverantör av sensorteknik och orderhanteringslösningar för näringslivet som har en snabb utveckling. Sedan början av 90-talet har vi haft en stark tillväxt och finns nu i nio olika europeiska länder med 14 kontor.

För att vara rustade och kunna förse nya och ständigt växande kundgrupper med moderna IoT-lösningar letar vi nu efter fler säljare till vårt kontor i Göteborg.

Vi föreställer oss att du är självgående, motiverad och säker på dina egna uppsatta mål utifrån goda erfarenheter i liknande roller. Du vet att du kan skapa solida resultat.

Du är strukturerad och använder ditt CRM-verktyg för allt det är värt. Du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och driv. Du föredrar att träffa människor ansikte mot ansikte, men startar gärna processen via telefon, Skype/Teams och e-post. Du fungerar i team, är proaktiv och delar med dig av dina erfarenheter. Du vet att Aktiviteter = Resultat.

Vi levererar lösningar till olika branscher så som transport/åkeri, entreprenad, uthyrning, service, leasing, temperaturlösningar till apoteket mm. Dokumenterade resultat och en pålitlig arbetsmetodik är viktiga grundpelare. Du kommer att ingå i ett nätverk av skickliga och erfarna kollegor.
Med detta i verktygslådan kommer du att lyckas i denna roll. Du lär känna spännande delar av det svenska marknaden. GSGroup är en stark aktör i Norden och har varit det under ett antal år. Det blir ditt jobb att vidarebefordra budskapet till nya kundgrupper.

Vi erbjuder dig möjligheten att ta steget in i ett marknadsledande företag i full fart framåt!

Dessutom erbjuder vi:

  • en varierad arbetsdag med fokus på sälj
  • inkluderande och bra arbetsmiljö
  • arbeta med marknadsledande produkter och tjänster
  • möjlighet till att bygga upp en egen kundportfölj
  • fördelaktiga anställningsvillkor

Vi ser fram emot att höra från dig! Vänta inte, vi utvärderar ansökningar kontinuerligt.
Frågor om tjänsterna kan riktas till vår Unit Manager Sweden, Klas Wassberg.


Om GSGroup
GSGroup är en leverantör av IoT, avancerad sensorteknik och applikationer för mobil datainsamling, inklusive GPS-baserad flotta- och tillgångshantering, elektroniska körjournaler och spårningstjänster.
GSGroup har cirka 200 anställda och dotterbolag i 9 europeiska länder, främst i Norden, Ungern, Baltikum och Tyskland. Företaget nådde intäkter på 230 miljoner norska kronor år 2020 och majoritetsägaren är Rieber & Søn.
GSGroup har ett starkt fokus på en kompletterande produktmix och många av företagets kunder använder tjänster inom hela sortimentet. Vår varumärkesportfölj består av Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin, Lommy Fleet och MyFleet.