Til innholdet

Nytt verktyg optimerar flottan och spårar CO2-avtryck.

GSGroup har utvecklat ett omfattande verktyg för översikt och KPI-styrning, designat för fordonsflottoptimering och spårning av CO2-avtryck.

Den nya lösningen ger företag möjlighet att få värdefull insikt, effektivisera verksamheten och fatta datadrivna beslut för att förbättra effektiviteten och hållbarheten.

Det kompletta översikts- och KPI-styrningsverktyget från GSGroups plattform består av en rad funktioner designade för att möta de föränderliga behoven i moderna fordonsflottor. Med dataanalys och visualisering i realtid kan företag övervaka nyckelindikatorer för att utvärdera fordonsflottans prestanda, identifiera områden som kan förbättras och öka driftseffektiviteten.

En av de viktigaste funktionerna är möjligheten att spåra och hantera CO2-avtryck. I en tid med ökad miljömedvetenhet strävar företag inom alla sektorer efter att minska deras CO2-avtryck och bidra till hållbarhetsmål. GSGroups lösning ger organisationer möjlighet att övervaka och analysera bränsleförbrukning, koldioxidutsläpp och andra miljöfaktorer för att fatta beslut som minskar deras miljöpåverkan.

"Vårt mål är att ge företag verktygen för att optimera deras fordonsflottor, minska deras CO2-avtryck och göra hållbara val. Vår lösning ger företagen möjlighet att effektivisera verksamheten, maximera effektiviteten och bidra till en grönare framtid", berättar Area Sales Manager Jacob Kassinger från GSGroup.

Plattformens anpassade KPI:er gör det möjligt för företag att definiera och spåra mätningar som är specifika för deras fordonsflottor, vilket säkerställer att prestandamålen överensstämmer med deras unika mål. Den intuitiva instrumentbrädan ger en holistisk översikt över fordonsflottans prestanda, presenterar data på ett visuellt och användarvänligt sätt och gör det lätt för beslutsfattare att få insikt i ett ögonblick.

Den kompletta översikten och KPI-styrningsverktyget ger också kraftfulla jämförande analysfunktioner, som gör det möjligt för företag att benchmark deras prestanda i förhållande till branschstandarder och historiska data. Denna funktion gör det lättare att identifiera trender, oegentligheter och möjligheter till förbättringar, vilket ger företagen möjlighet att fatta datadrivna beslut som främjar operationell expertis.

"Vi är glada över att kunna lansera vårt kompletta verktyg för översikt och KPI-styrning, som kombinerar kraftfull dataanalys med ett användarvänligt gränssnitt", säger Jacob Kassinger, Area Sales Manager på GSGroup.

GSGroups kompletta översikt och KPI-styrningsverktyg integreras enkelt med företagets befintliga fordonsflottstyrnings- och telematiklösningssvit. Företag kan utnyttja den omfattande plattformen för att få handlingsinriktad insikt, samarbeta effektivt och driva sina fordonsflottor till maximal prestanda, samtidigt som de prioriterar miljömässig hållbarhet.

Om du vill veta mer om GSGroups kompletta översikts- och KPI-styrningsverktyg för fordonsflottoptimering och spårning av miljöavtryck, kan du besöka www.gsgroup.se eller kontakta Key Account Manager, Magnus Rindestrand på mobil 0761-914040 eller e-post magnus.rindestrand@gsgroup.se.

Relaterade nyheter