Til innholdet

Get Started - redo att komma igång!

GSGroups uppstartsprogram samlades över 40 nyanställda

Alla känner igen känslan av att starta ett nytt jobb. Det är spännande, men kan också verka överväldigande. Alla företag har sin egen kultur och sitt sätt att driva verksamheten, och det tar tid för en nyanställd att lära sig ett nytt arbetssätt och få en överblick över processer, rutiner, erbjudandet och företagets historia.

Att ha ett startprogram för nya medarbetare är något vi i GSGroup värdesätter. Med 210 anställda fördelade på 15 kontor i 9 länder är det viktigt att ha regelbundna samlingar. «Get Started» är inte bara viktigt för att träffa nya kollegor, utan också för att utbyta idéer och insikter.


Verkställande direktör i GSGroup, Espen Virik Ranvik säger att det är väsentligt för nyanställda att lära känna företagets värderingar.


- Våra värderingar och hur vi arbetar efter de har direkt inverkan på hur vi gemensamt når vår kundlöfte. Det handlar om människorna i organisationen och hur vi alla värderar våra kunder, säger Ranvik.


Genom gruppuppgifter, diskussioner, föredrag och presentationer fick de över 40 nya kollegorna lära sig allt väsentligt inom ramen för «Get Started», som denna gång hölls i Esbjerg i Danmark. Reaktionerna bekräftar vikten av att ha fokus på sådana dagar.


- Det var trevligt att träffa alla nya kollegor. Jag är glad att vara en del av gemenskapen i GSGroup.

- Det ger en möjlighet att få träffa nya kollegor från olika länder och professioner i en mer informell miljö. Ett handslag och ett ansikte är fortfarande viktigt, och något du minns när du vid ett senare tillfälle får ett e-mail eller ett telefonsamtal från personen.

- Jag känner att vi hade produktiva timmar tillsammans, men även fokus på skoj, i Esbjerg. Tack för det, och jag gläder mig redan åt nästa tillfälle.

- Detta har varit några fantastiska och inspirerande dagar med våra nyaste kollegor. Dagar som dessa ger oss alla ny energi, och en önskan att lyckas tillsammans avslutar en stolt Ranvik.