google-site-verification=GzTZheKfkO5892By1TQMV9iKtpEpL63RbYNwJH_x-1A Til innholdet

Det finns ett stort användningsområde – det finns det inget tvivel om

Med GSGroups tjänster sparar vi tid, pengar och får en överblick på alla våra fordon och maskiner – Marcus Johansson Jetmarine & Maskin AB.

" Vi är ett entreprenadföretag med bas på Orust, men vi gör både små och stora jobb över hela Västsverige. Med en bred maskinpark och erfarna maskinister tillhandahåller vi grävmaskiner från 1 till 25 ton, hjullastare, kranar, dumprar, hydrema och lastbilar.

Det har alltid varit viktigt för oss att kunna se var våra förare befinner sig och vilka maskiner de har i bilarna, det ger oss möjligheten att jobba så effektivt som möjligt men också flexibelt. Något som är viktigare nu än någonsin, med dagens el, diesel och däckpriser som gör alla företags marginaler tunnare, är att vi nyttjar både vår fordonsflotta och maskinerna så smart som möjligt.

Det är också viktigt i dessa tider att kunna visa för våra kunder att de verkligen får det som de betalar för. Med hjälp av GSGroup kan vi idag se batterispänningen på våra maskiner och därmed kunna visa när maskinen varit i bruk och när den varit avstängd. Detta gör att vi kan ta fram fakturaunderlag på inte bara när och var vi arbetat, men också hur.

En annan del av vår verksamhet innebär att vi hyr ut våra maskiner. Här är det bokstavligen värdefullt för oss att vi kan se när våra kunder använder våra maskiner på vilket sätt. Genom denna datan vet vi hur mycket vi skall debitera och när maskinerna skall in på service.  

Det finns ett stort användningsområde – det finns det inget tvivel om.”

Läs mer om GSGroups fordonskontroll