Til innholdet

Corona-situation uppdatering

Sandefjord 16 mars 2020

GSGroups verksamhet drivs vidare som normalt

GSGroup följer utvecklingen av COVID-19-viruset i de länder vi finns representerade i för att upprätthålla hälsan och säkerheten för våra kunder och våra anställda. Nationella myndigheter och hälsoorganisationer har kommit med olika åtgärder och instruktioner för att undvika ytterligare spridning av viruset.

Baserat på detta har vi inlett ett antal åtgärder för att säkra våra skyldigheter gentemot våra kunder och samarbetspartners. Naturligtvis måste vi organisera oss lite annorlunda med bland annat hemmakontor, men vi räknar med att ordinarie verksamhet kommer att gå nästan som normalt i framöver.

Vår service och våra tjänster

Vår larmcentral påverkas inte och ger dig fortsatt 24/7-service. Du kan vara trygg i att vår erfarna personal är redo att hjälpa till med sök- och hämtningsbehov precis som tidigare.

Våra support- och kundserviceavdelningar finns också tillgängliga för att hjälpa dig. Om du upplever en något längre responstid än vanligt hoppas vi på en förståelse av detta. Vi gör allt vi kan för att betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt.

Vi fortsätter att följa utvecklingen noga och kommer kontinuerligt att vidta nödvändiga åtgärder för våra kunders och våra anställdas bästa.

Hälsningar

GSGroup AB